Yeşil Bursa Rallisi 23-25 Mayıs’ta yapılacak

BOSSEK 49. Ralli Organizasyonunda Büyük Desteklerle Yola Çıkıyor!

BOSSEK Başkanı Mete Pala, bu yıl Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında yapılacak 49. ralli organizasyonunun yalnızca bir yarış değil, aynı zamanda kentin spor, turizm ve ekonomik potansiyeline büyük katkı sağlayan bir etkinlik olduğunu vurguladı.

Pala, ulusal ve uluslararası alanda ses getirecek bir organizasyon planladıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bu önemli organizasyonun gerçekleştirilmesinde yanımızda olan ve bize güç veren Atış Yapı’ya özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu yılki rallimizin ana sponsoru olarak verdikleri destek için kendilerine minnettarım.”

BOSSEK Çevre Kurulu Başkanı Burçe Tokuş Muhtar ise son 3 yıldır ralliyi hız ve mücadele yanı sıra çevre ve sürdürülebilirlik hedefleriyle organize ettiklerini vurgulayarak, geçen yıl Türkiye’de ilk kez bir ralli organizasyonunun karbon ayak izinin hesaplandığını hatırlattı.

Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ise Yeşil Bursa Rallisi’ne verdikleri destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu yılki organizasyonda emeği geçen tüm kurum, kuruluş, teknik ekip, gönüllüler ve sporculara teşekkürlerini ileten Atış, etkinliğin başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Related Posts

Dünya merakla bekliyor: Sovyet uydusunun hangi ülkeye düşeceği belli oldu

Kontrolden çıkan bir Sovyet uzay aracı Pazar sabahı Dünya’ya çarpmaya hazırlanıyor. Hangi ülkeler risk altında ve Türkiye bu listede yer alıyor mu diye merakla beklenirken uydunun hangi ülkeye düşeceği belli oldu. İşte detaylar…

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Kayıp tektonik levha yeniden ortaya çıkıyor…

Utrecht Üniversitesi’nden jeologlar, on yılı aşkın süredir varlığı öngörülen “Pontus Plakası” adı verilen dev tektonik levhayı, manto tabakasındaki sıcaklık anomalileri ve geniş saha verilerini birleştirerek dijital ortamda yeniden ayağa kaldırdı.

Öğrenciler için büyük endişe: Yapay Zeka eğitim sistemini öldürüyor mu?

Günümüzde yüzlerce ceşidini görmeye başladığımız yapay zeka getirdiği faydaların yanı sıra büyük bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor: Tembellik!

140 milyon yılda sadece 1 saniye sapan ‘atom saati’ geliştirildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), şimdiye kadar geliştirilen en hassas atom saatlerinden birini tanıttı. Yeni saat, zamanı ölçmede referans alınacak düzeyde doğruluk sağlıyor.

Yılan yastığı bitkisinin yeni türü literatüre girdi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde “tirşik otu” ismiyle bilinen yılan yastığı bitkisinin farklı ve endemik türü, “Milleyha tirşiği” adıyla bilim dünyasına kazandırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir