Hadise’nin Sahneden Aleyna Tilki’ye Gönderme Yaptığı Düşünüldü: “Bebeleri Pistten Alalım”

Geçtiğimiz günlerde müzik sektöründe yaşadığı zorluklara isyan eden Aleyna Tilki, anlattıklarıyla bir nevi sektörün karanlık yüzünü ortaya koymuştu. Daha sonra oku hemcinslerine çeviren ünlü şarkıcı, diğer kadın şarkıcılar hakkında yaptığı yorumlar merak uyandırmıştı… Şimdiyse Hadise’den -iddialar doğruysa- çok konuşulacak bir ima geldi! Detaylar ?

17 yaşında şöhrete kavuşan ve o zamandan beri müzik sektörünün en konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki’yi tanımayan yoktur.

Gerek ilginç açıklamaları gerek paylaşımları ile sık sık sosyal medyanın gündeminde olan Tilki, geçtiğimiz günlerde ses getiren açıklamalara imza atmıştı.

“İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi mesela? İstiyorlar çünkü bunu, gerçekten yok olmamı istiyorlar” açıklamasıyla sahnelerden alıkonduğunu söyleyerek serzenişte bulunmuştu.

Tilki bununla da kalmamış, hemcins meslektaşlarından da dem vurmuştu: “Çok sevilen feminist zannettiğiniz kadınlar sektörden ekmek yememem için turnemi iptal ettiriyor” açıklamasıyla kafaları karıştırmıştı.

Derken, Hadise çok konuşulan bir paylaşım ile çıkageldi! Herkes bu paylaşımı farklı yerlere yordu…

Sahneden paylaşım yapan Hadise’nin “Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım? ?” açıklamasının, Aleyna Tilki’ye gönderme olduğu ileri sürüldü.

Kullanıcıların çoğu bu paylaşımı, Tilki’ye ima olarak yorumladı.

Sizce burada bir gönderme mi var, yoksa sosyal medya kaosa mı aç? Ne dersiniz?

Yorum sizde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir