Kevin Durant’ten Fenerbahçeli yıldıza övgüler: Umarım yakında NBA’e gelir

Paris 2024 Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdüren ABD Milli Takımı’nda Kevin Durant açıklamalarda bulundu.

Eurohoops’ta yer alan habere göre sakatlığı sebebiyle çalışmalara geç katılan Kevin Durant, kendi durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

İyi antrenmanlar yapıyorum, çalışmaya devam ediyorum. Maçlar çok yaklaştı. Antrenman yapabildiğimiz günleri avantaja çevireceğiz. Hazırlık maçında oynayıp oynamayacağım nasıl hissettiğime göre değişecek. Bugün de antrenman yapacağım ve gün gün ilerleyeceğim. Endişeler hep oluyor fakat ben gün geçtikçe ilerlediğimi görüyorum. Her gün inceleyeceğim ve belli hareketleri yaparken nasıl hissettiğimi gözlemeyeceğim. Çalışmaya devam edip neler olacağını göreceğim.

FENERBAHÇELİ YILDIZA ÖVGÜLER

Paris’e hazırlanan 12 kişilik ana kadroya antrenman kampı boyunca eşlik eden Fenerbahçe Beko’nun yıldız oyuncusu Nigel Hayes-Davis, hakkında da konuşan Durant, “NBA’de oynayacak yeteneği var. Şu ana kadar bunu gösterdi, kolejde oynarken bunu gösterdi, EuroLeague’de bunu gösterdi. Umarım ligde şans bulur. Fakat o ne olursa olsun basketbol oynamaktan keyif alıyor. Sonuna kadar oynamaya ve çalışmaya devam edecek. Umarım yakında NBA’e gelir.” sözlerini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir