Resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

DUVAR Kuşadası Belediyesi, 19 Mayıs dolayısıyla 11-14 yaş kategorisini kapsayan ortaokul ve 15-18 yaş kategorisini kapsayan lise öğrencilerine yönelik bir yarışma düzenledi.

“19 Mayıs’ın 105’inci Yılı” teması ile düzenlenen yarışma resim, şiir ve kompozisyon olmak üzere 3 ayrı dalda gerçekleşti. Yarışmanın değerlendirmesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen seçici kurul tarafından yapıldı.

ANKA’nın aktardığına göre, dereceye giren öğrencilere, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Gülden Akbulut dünya klasikleri ve Nutuk’tan oluşan kitap setini hediye etti.

Ödül töreninde konuşan Kuşadası Belediyesi Meclis üyesi Gülden Akbulut, şunları söyledi:

“Öncelikle hepinize Başkan’ımız Ömer Günel’in sevgi ve selamlarını iletiyorum. Bugün 19 Mayıs 1919’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’ya özgürlük, umut ve güven tohumlarını ekişinin 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Bandırma ile sahile çıkan kahramanları saygıyla selamlıyor, mürettebatı, kaptanı, askerlerimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyoruz. Bu anlamlı günde gerçekleştirmiş olduğumuz yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir