Şimdi oynanabilecek en iyi ücretsiz bulmaca oyunları

Zihinsel uyarıcılar ve kültürel bilgiyi genişletmek isteyenler için bulmacalar birebirdir. 1920’lerde popülerlik kazandıklarında, birçok kültür eleştirmeni tarafından bir heves olarak görülmüşlerdi. Ancak bayrak direği oturma, dans maratonları, flapper stili ve Charleston gibi geçici modaların aksine, bulmacalar saygın herhangi bir basılı gazetenin vazgeçilmez bir günlük parçası olarak kalmıştır. Dahası, geleneksel gazetelerin dışında dijital ve fiziksel bulmaca kitapları şeklinde yüzlerce bulmaca bulabilirsiniz, böylece bulmaca ihtiyacınızı her zaman karşılayabilirsiniz.

Son 30 yılda yeni medyaya geçiş, bulmacaların cazibesini sadece genişletti. Bir kere daha düzenli — artık yanlış yaptığınızda çizikler veya silgi lekeleri yok — ve okuyucular artık cevaplarını kontrol etmek için bir gün beklemek zorunda değiller. Çoğu çevrimiçi bulmaca, tercihinize bağlı olarak işinizi otomatik veya manuel olarak kontrol eden araçlarla birlikte gelir. Bu özelleştirilebilir zorluk, yeni, genç oyuncuların bu eğlenceli, çılgın hobiye kendilerini kolayca alıştırmaları için bir giriş noktası yaratmıştır.

Elbette altın standart The New York Times’dır. Ne yazık ki, Times, günlük bulmacasını oynamak için bir abonelik gerektirir (Wordle ile karıştırılmamalıdır). Günlük, taze bulmacalar istiyorsanız ve ödemeye istekliyseniz, Oyunlar aboneliği aylık 6 ABD Dolarıdır ve The New York Times’ın geri kalanından ayrı bir aboneliktir.

Ya da, NYT’den bir seferde birkaç bulmaca tamamlamak istiyorsanız, Amazon gibi sitelerde The New York Times bulmaca kitabını satın alabilirsiniz. Neyse ki, Times tek yüksek kaliteli bulmaca değil. Ücretsiz olan, yani sadece zaman, sabır ve akıl sağlığınızı harcayacağınız birçok üst düzey bulmaca var.

İşte güncellenen haliyle telefon veya tabletlerinizde oynamaktan en iyi 6 bulmaca oyunu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir