SOL Coin İçin Uyaran Usta Analist: Bu 2 Altcoin Yükselecek!

Popüler bir kripto analisti, yakında en son 2022’de ulaşılan değerlere yükseleceğine inandığı iki altcoin projesinin adını veriyor. Analist ayrıca son zamanların gözdesi Solana (SOL Coin) konusunda uyarıyor!

Analist STX’den güçlü hamleler bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasanın odağında spot Bitcoin ETF gelişmeleri var. Bir Bitcoin ETF’nin piyasayı nereye taşıyacağı konusunda ise uzmanlar farklı yaklaşımlara sahip. Bununla birlikte bazı analistler geleceğin parlak olduğu konusunda umutlu. Özellikle de bazı tokenler konusunda. Altcoin Sherpa takma adlı analist, Stacks’dan (STX) yakın zamanda güçlü hamleler bekliyor. Analist, tokenini yaklaşık iki yıldır üzerinde işlem görmediği 1,73 dolar seviyesinin üzerine çıkacağını söylüyor. Bu bağlamda analist, “STX: Tüm zamanların en yüksek seviyesi yaklaşıyor.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Stacks, Bitcoin (BTC) üzerinde akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarını etkinleştirmeyi amaçlayan bir proje. Bu arada, yazı sıradasında, STX son 24 saatte %6,9 artışla 1,66 dolardan işlem görüyordu. STX, Aralık 2021’de 3,39 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Altcoin Sherpa: LDO yakında ATH’yi kıracak!

Analistin ikinci boğa altcoin seçimi, kullanıcıların varlıkları kilitlemeden veya altyapıyı korumadan Ethereum (ETH) stake etmelerine olanak sağlamayı amaçlayan bir kripto projesi olan Lido DAO (LDO). Analist, “LDO yakında ATH’yi kıracak. En iyilerden biri.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Analist, LDO’nun yakında en son 2022 Nisan’da işlem gördüğü 3,89 dolar seviyesinin üzerine çıkacağını öngörüyor. Bu arada LDO, son 24 saatte %3,45 düşüşle, yazı sırasında 3,07 dolardan işlem görüyordu. LDO, Ağustos 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,30 dolara ulaştı.

Analist, bir rallinin ardından SOL Coin için sert düzeltme bekliyor

Son olarak, analist Solana’nın (SOL Coin), düşmeden önce 120 dolar seviyesini aşmasını bekliyor. Ancak, bu rallinin ardından yakında Fibonacci düzeltme seviyeleri olan 84,50 dolar ile 71,67 dolar arasında bir fiyata düşeceğin konusunda uyarıyor. Bu doğrultuda

SOL: Teorik olarak, toplanan tüm likidite göz önüne alındığında bunun muhtemelen yükselmesi gerekir. Bununla birlikte, bunun soğuması için hala biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun tekrar 70-80 dolar gibi daha düşük seviyelere indiğini görmek beni şaşırtmaz.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada SOL Coin, yazı sırasında günlük bazda %2,2 artışla 101,2 dolardan işlem görüyordu. SOL Coin, aylık grafiğinde ise yaklaşık %70 artış kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir